Oznur112 Kızlar bebeğim 10 günlük oldu 4 günlükken göbeği düştü ama birkaç gündür göbeği kanıyor ne yapmam gerekir
Bebisss34 Oznur112 bizimde düştükten sonra hafif hafif kanamalarımız oldu, doktorumuzun önerisiyle takip ettik 2-3 kere devam ederse getirin demişti ve götürdük K vitamini iğnesi yaptı, önemli bir durum olduğunu söylemişti
Omerasaf38 Oznur112 telastırmak istemem ama doktora hemen gitmen gerek enfeksiyon kaparsa ömrü boyunca ceker benim gibi K vitamini iğnesi yapılması gerek
Eliflerceee Oznur112 bizim de oyle olmustu. Doktor k vitamini iceren bi damla verdi onu 3 gun icirdik gecti. Gecmese genel cerraha yonlendiriyor ve kucuk bi lazer islemi ile kanayan alani kapatiyorlarmis.
Omerasaf38 Portakal yapanda var yapmayan da bize yapmamışlardı unutmuşlardı ben hatırlattım ilk kontrol e gittiğimizde onlar da o zaman yaptılar
Oznur112 Az az kanıyor böyle çok hafif yumuşak bir bez koydum üstüne doktor bide krem vermişti önemli bişey olmadığını söylemişti ama ben korkuyorum biley olur mu diye
Berenikom Oznur112 hemen doktoruna goturun, beyin kanamasina kaddar gidiyormus bu durum. Digrr organlar zarar goruyormus doktorumuz boyle soyledi. Bizinde 6 gunlukken duştu ve kanadi sonrasinda. K vitamini yapildi tekrar. Simdi durdu kanamasi