suuperisii Önceleri sütüm azdı doktor mama takviyesi verdi şimdi sütüm artmış gibi ancak bebek 10 dk emip uyuyor10 dk sonra uyanıyor tekrar meme istiyor sutle doyuo doymadigini anlamıyorum nasıl anlarım sütun yetip yetmedigini
idil1990 suuperisii bezinin dolup dolmadigindan kakasini yapmasindan aylik aldigi kilodan bunun disinda cabuk uyanmasi gazi olabilir emzirdikten sonra 30 cc mama ver bakalim emecekmi belki doymadan uyuyakliyordur ne kadarlik bilmiyorum varsayimlarla yorum yaptim 🙂
N-nil suuperisii günde 5 kere cis yapıyorsa durduk yere ağlama falan Yoksa doyuyordur birde tartıda ayına göre kilo alımı normal ise..
Mom567 suuperisii sağmayı dene biberon tutuyorsa biberonla sütünü verirsin böylelikle arttığını gözünle görürsün biberon tutmuyorsa kaşıkla içirirsin
Gizemensar suuperisii suan oglum 1 bucuk aylık, sizin bebeğiniz gibi 20 günlükken sürekli meme istiyordu 5 dakikada bir bile emdiği oluyordu ama bebekler sadece aç oldugu için emmezler, senin kokuna tenine ihtiyacı oldugu için böyle annesi 👣🤱
DilanEliz Öncelikle bebeğiniz ne kadarlık yani 1 ayda 500 gram ve üzeri alıyorsa günde ortalama 5 kez bezini dolduruyorsa doyuyordur👍
Melegimkizim123 suuperisii sütünüzün yeterli olup olmadığını en hızlı sağarak anlayabilirsiniz 2 saatte 60 ve 100 cc çıkıyorsa sütünüz bebeğiniz doyuyordur bence. Bez ve kakayı bekleyene kadar bunu yapın ama bezi be kakayı takip etmekte bi seçenek tabiki
gamzeoguz3 Daha çok minik eminim doyar annesi çok emmek istemesini açlığa bağlamayın sakın yeni doğan bütün bebekler sürekli memede olmak isterler bu arada sütünüzün gelmesine çok sevindim ❤️
anne15 Emerken yutkunurken sesi geliyorsa dediler banada 13 günlüğüz. Gazı sıkıstırmaya baslamıstır ve uyuyakalıyodur ondan tekrar istiyodur. Ama 10 dk yeterli bebek için bende dj bakıyorum emerken genelde 10-15 dk sürüyo . Gündende 6-7 bez cıkartıyoruz kakalı genelde de