Yusufcuk01 Alibinnur1707 aynen ya her yediğine zeytinyağı döküyorum 5 gündür kayısı veriyorum anlamadım geçmiyor kabızlık bir de benim kızımın üç tane çatlağı var makatinda çok üzülüyorum.
ftyozyuccer Alibinnur1707 bir miktar zeytinyağını poposundan şırınga ile içeri sıkın sabaha rahatlar banada bilgi verin ama merak ederim 😇
theQueen Alibinnur1707 Erik hoşafı birebir bulabilirseniz ev yapımı erik marmelatını sulandırın verin 🙆🏻♀️
Yusufcuk01 Alibinnur1707 ben de birinci ayından beri bir tek kulak çöpüyle yatırabiliyorum altı aydır geçmedi çatlak. 10-15 günde bir zorla yaptırıyorum kakasini zaten. Ama şimdi kabız ve canı çok yanıyor o yüzden kulak çöpüyle dahi yapmıyor. Çok üzülüyorum.
Sum87 Zeytin yağınız hakiki olsun açla tok arası üzerinede ılık su ve hergün düzenli olarak yapmayı deneyin . Biz bu şekilde rahatladık . 🌸
Alibinnur1707 Sum87 kesinlikle birde biz mama kullanıyoduk doktor mamaya bi çay kaşığı koy demişti sürekli zeytinyağı kuzum napsın 🤷♀️😂
azizinannesi2020 Alibinnur1707 ananem sardunya yaprağının sapını zeytin yağına batırıp poposuna koyuyordu, çok işe yarayan bir yöntemdi. Fitil koymaktan iyidir diye düşünüyorum. Ancak bu şekilde çok sık sinirler uyarılırsa artık hep uyarılmak isteyecektir.
Yamur Alibinnur1707 gliserin fitil. 4 gün bekledim kayısı yedim zeytnyağı verdim. Her gün. MAsaj yapıyordm yok olmuyor. 2 gün önce fitil koydum anında yaptı. Dünde 2 kere çok şükür fitil koymadan kendisi yaptı . Deneyin çok iyi geldi bize