Pinkbery bdryyldzcskn 45gün sürdü. Bebeğim 6 aylıktı ilk adetimi oldum.şimdidden söyliyim adette gecikebilir. 1 seneye kadar normaldir,Süt korumaz🤣 Hayırlı olsun bebişiniz buarada🥰
bdryyldzcskn Pinkbery çok teşekkür ederim sağolun🥰 inşallah normal olur adet düzenim şu an çok halsizlik oluyor baş dönmesi falan sıkıntılı geçiyor biraz kanamadan sanırım
bsrkya bdryyldzcskn 50 gün lohusa kanamam sürdü ondan bir hafta sonra adet oldum oğlum 5 aylık hemen hemen her ay düzenli oluyor
bdryyldzcskn bsrkya Umarım benimde düzene girer kanadan dolayı çok halsizim elim ayağım titriyor baş dönmem oluyor
bsrkya bdryyldzcskn benim doktorum kan hapı vitamin falan vermişti ama çok az kullandım evet halsizlik yapıyor malesef
armi1 bdryyldzcskn kırkım çıkana kadar normal kan rengi seklinde oldu kırkım çıktıktan bir buçuk hafta sonrada adet oldum emzirdiğiö halde doktor bunun ender de olsa olabileceğini söylemişti suan üç aylığız
nyesildal bdryyldzcskn benim 70 gün kadar sürdü ama kanamam çok azdı leke gibi, kan haplarımı kullandım, baş dönmesi halsizlik hiç olmadı, bebeğim 6 aylık henüz adet olmadım
Mine25 Kanama fazlaysa mutlaka doktora gitmelisin canım benim 1 ay deli gibi kanamam oldu meğer rahim ağzım tıkanmış bide sezeryan oldum 2 ay kendime gelemedim . İhmal etme yani
Mine25 bdryyldzcskn benimde az az dı bianda çoğalıyordu geçer dedim gitmedim ama yataktan kalkamıyordum halsizlikten takibini güzel yap 🙏🏻