Seher_can İyi geceler hanımlar 12 günlük bebeğim uyanmıyor sarılık yüzünden 1 gece hastanede yattı 15.5 tan 5.1e indirdiler 2 gün önce bgn kontrole götürdüm 9.1 çıktı uyanıp ağlamassa yükselecek dedi doktor.bana bi akıl verin sizler nasıl uyandırıyorsunz🙋🏻♀️
gvnkbr Seher_can altını aç canım gidikla ayaklarını çekinmeden yap ama güçlü bı şekilde 💪Allah şifa versin
Ebruayd1n Burnunu sık kuzum biraz canı acıyacak ama ben öyle yapıyordum doktor öyle yap demişti hem ağlaması da gerekiyormuş sık ağlasın biraz sonra emzir 1 2 saate bir mutlaka emzir bunu anca sen düşürebilirsin sık sık emzir
Parlak240 Seher_can benimkide öyleydi ben avuç içlerine masaj yapardım bide burnunu hafif hafif sıkardim yada topuklarini nazikçe
idil1990 Seher_can topugunu cimdikle sk hemsireler oyle zorla uyandiriyor iyiligi icin ben cok yaptim hemen gitti sariligi saat basi emzirdim
Blackwoman Seher_can Altını ac. Topuklarına sert şekilde cimdir, vur. Doktor bana ayaklarına vurmaktan çekinme. Şimdi vurmazsan hastahaneye yatınca daha çok canın yanar demişti
Seher_can Blackwoman uyandırmaya kıyamazken hastaneye gidince gerçekten canım çok yandı 2 gün ağladım sabaha kdr akşama kdr şuan çabalıyorum ağlasın die
Gdogru Seher_can ben 15 günlük olana kadar uyandıramadım topuklarını morartmıştım artık ama uyanmıyordu sütü sağıp ağzına kaşıkla döküp çenesini oynatıp yutkunmasını sağlıyordum öyle öyle geçti sarılığı zor zamanlar ama sabır geçecek illaki
Seher_can Gdogru bende şuan sağıp biberonla veriyorum meme reddi var şuan🤦🏼♀️Şu sarılık geçip gittiktn snra umarım emer
Nalaneymen Arkadaşım ben sağlıkçıyım sakın şekerli su vermeyin bebeklerinize kan şekeri yükselir hiç uyandıramazsın direk sarılığı yükselir böyle gelen vakalar sık oluyor büyüklerimizin yanlışı bu yeni nesil bunları yapmayın lütfen