Htc1821 Oğlum 7 ay 21gunluk Ayin bitimine kadar gece uykusunda uyanma sıklıgı 2 yada 3 dü. Oda emmek icin uyanirdi. Ne olduysa 6aya girdigimizde oldu. Aksam uyku saati duzenli sukur gunduz uykularimizda duzenlii.. 19-20:00 arasi uyuyor ama gece cok sık uyaniyor 1 2 saatte bir. Diş cikarmadi onun yuzundenmi anlamadim..Emip yatiyor allahtan. Ne zaman duzeliyor uykular, sizde yasadiniz mi ?
bktyldz Htc1821 bizimde aynı yazdığınız şekildeydi 1 yaşa kadar gece uykulari felaketti. 1 yaş sonrası düzene girmeye başladı gece 2 kere uyanıyor şimdilik ve bizim için şükür sebebi 😊 Beni emmeyi kendi isteğiyle iyice azalttı ben buna bağlıyorum 🤷
Burcuveburcum Htc1821 6ay sanırım sınır ek gıdaya başlamamızla diş sancıları mahvetti bizi kabaran bir damak da yok ama yok meme ağzından çıkınca çıldırıyo😭
Htc1821 bktyldz masallah🙏 bende diş cikartamadi daha ona baglamaya basladiimm. Bir gece 3 kere uyaniyor ama sonraki gun 5 6 hic belli olmuyor. Mizmizligida artti biraz
Htc1821 Burcuveburcum bende bir umut bakiyorum her gun😑 insallah duzenleri oturur en kisa zamanda🙏 onlar.icinde sancili surec