deletedmom4842
[bilinmeyen] Her şeyin bir zamanı var doktor yatır dedi ama yatmıyorsa yatırmayın bekleyin belli bir zaman sonra yapacak elbet ama şuan yapmıyorsa zorlamayın
aliannesi
benim bebeğim de doğduğu andan itibaren nefret etti hep ağladı yiz üstü. şuan 4.5 aylık kafasını da tutabildiği için ancak duruyor ağlamadan, o da kısa sürelerde tabi :)
Yabrukus
[bilinmeyen] benimkide canım nefret ediyor ağlamaktan perişan ediyo kendini napıyım bende zorlamıyorum artık 2 aylık
Mukaddes59
[bilinmeyen] benim bebeğim 4 ay 23 günlük yere yatıramıyorum zil gibi bağrıyor o aydayken aynı dedğiniz gibi kafasını kaldırıyordu yine yere vurup ağlıyordu hala dönmeyi bilmiyor ben hiç sorun etmıyorum bazı beebkler dönmeyebilir sonuçta ama hergün mutlaka yerde öyle yada böylezaman geçirmeye çalışıyorum ağlasada inşallah vakti zamanı gelince döner
Alptpk
[bilinmeyen] bizimde öyleydi düz zemine direk yatırmayın. Cok yüksek olmayan bir yastık koyun. Üstüne yatırın yatırırken dirseklernden kollarını büküp ordan destek alacak sekilde yatırn. Bizim 3 aylık oldu bu sekilde alışabildik
aliannesi
[bilinmeyen] evet 4.ayın başlarında başladı, dediğim gibi hala da çok sevmiyor kısa süreli duruyor en azından. içinizi ferah tutun büyüdükçe kasları da gelişecektir bebeğinizin daha rahat eder🙂
Ayberen
Başta benimki de öyleydi şimdi sırtüstü yatmak istemiyor :) 6 aylık kızım