Sedam Arkadaşlar , ailemin yanına gelmiştim yarın da eşim ile evimize dönecektik araba ile ama cumhurbaşkanının açıklmasında valilik izni dendi anlamadım 🥺 otobüs seferleri için mi yoksa her şey için mi bilgisi olan var mı lütfen 🙏🏻
zumramomm Sedam Bizde de Ankara dışından misafir geldi.yazik oğlanın aramadigi yer kalmadı.panik yaptı baya
Zerr Bir tanıdığım yaşlı çift yazlıklarına gitmek istediler 2 gün önce kendi arabalarıyla, valilik izin vermemiş 65 yaş üstü diye, kaldılar İstanbul da
bahar-gunes Zerr bn altınolukta oturuyorum yazlık yerindeyim hiç kimse gelmedi yazlıkçılar doluyordu bu aylarda demek izin vermiyorlar🤔
Sedam Yarın haftasonu ben pat diye gelen bi karar keşke şu saat şu günden sonra denseydi , Pazartesi yürürlüğe girer diye telkin etmiştim kendimi 🤦🏼♀️
BenMathilda Sedam Oyle olsa yığılma olur. Herkes aynanda düşer yollara, yasak gelene kadar. Böyle kararların aniden aciklanmasi gerekir.
Sedam İnşallah otobüsler içindir yoksa bi çok insan mağdur olucak , tedbir çok gerekli ama karar bi çok insan için de anlaşılır olmadı ne yazık ki şu günler geçer tez zamanda umarım insanın evine hasret kalması fikri bile çok zor 😐
zumramomm Sedam 12 ye kadar yola cikarim diyordu kaldı sanirim.ben erken yattım uyku tutmadı, şimdide gecelikle kalkmak istemedim eşimle takılıyor ikisi😊😊
Smyrnaasimrani Sedam virüs almış başını gitmiş İtalya’dan beter olacağız durum belli, neden şehir değiştirirsiniz anlamam ki. Ne bilirsin ki virüs taşıyıcısı olmadığını. Evinde kalmak bu kadar mı zor ya. Yarına bunun 3 katı kadar vaka olacak. Ertesi gün 6 kat. Oturun artık evinizde. Kırın dizinizi
Sedam Smyrnaasimrani ne zaman geldiğimi ne için geldiğimi bilip bilmeden konuşmayın üslubunuza da dkkat edin kimse kimsenin yargı dağıtıcısı değil , çok şükür alınması gereken tedbirleri anlayacak irademiz var virüs çıktıktan sonra ‘aman bana bişey olmaz ‘ kafasında gezmeye gelmedik herhalde .
Annesinin-pasasi Sedam şehirlerarası yolculuk diyor açıklamada bakarsanız 🙄 o yüzden şahsi araç olsa dahi izin gerekiyor
Annesinin-pasasi Sedam ama kendi ikamet adresinize döneceğiniz icin izin konusunda sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum dikkatli olun lütfen 😞