Handeyvs Ataktan mıdır nedir bilemiyorum uyumakta direniyor uyumamak icin ağlıyo… Memede uyuyo yerine koyunca kıyamet kopuyo nerdeyse… Kafayı yemek üzereyim.. Atak hesabi yapabilen varmı 19 Kasım 2019 (35+4 doğdu)
Burcu35 Handeyvs Uyumakta direnmiyorda uykusu geldiği zaman farkında olmadan uyutmuyorsanız eğer sonrasında uyumuyorlar. Uyku belirtilerine dikkat edin o zaman sorun çözülür büyük ihtimal
Burcuveburcum Handeyvs Eli ağzında mı sürekli? Pişiği var mı? Bişeyden rahatsız olmasa direnmez diye düşünüyorum
Burcu35 Handeyvs Evet ama oğlumda mesela uyku belirtileri veriyor yarım saat 1 saat uyutmakta gecikiyorsam eğer sonra uykusu olsada direniyor çıldırıyor uyumak istemiyor 🤷🏻♀️ Bunu demek istemiştim aslında
EymenCagla 1anneyimben atak dönemi nasıl hesaplanıyor benim bebeğiminkini de hesaplayabilir misiniz rica etsem
1anneyimben EymenCagla tahmini dogum tarihi ve cinsiyeti nedir?Ücretli bir uygulama almistim oradan bakiyorum.yazin bakayim
Brsmom 1anneyimben canım banada bakarmısın uymuyor nazar mı oldu ne emdı mama yedı altı temiz ☹️ haftada dogdu doğum tarıhi 13.2.2020 normal dogum haftası 5 marttı
Gamzelii1312 1anneyimben tahmini dogum tarihi 31 Aralik 2019 ama bebeğim 13 Aralık ta geldi bana da hesaplayabilir misiniz