[silindi] [silindi] öneriniz için çok teşekkür ederim ☺️ ama ben düz kaş pek sevmiyorum bana yakışmıyor yüzüm kare olduğu için hafif kavisli güzel oluyor ve kaşlarım oldukça kalın bu da erkeksi bi görünüm veriyor yüzüme 🤦🏻♀️ Sephora yaşadığım şehirde yok maalesef
[silindi] Emel22332 kaşları taramak kan akışını hızlandırdığı için uzatıyormuş bende öyle duydum tarıyorum aklıma geldikçe 🙂 eğer tarayamazsam parmaklarımla masaj yapıyorum
[silindi] deletedmom763 bende yeni başladım denemeye 😌 bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete hadi bakalım Allah Kerim sonuçları paylaşacağım 😘
[silindi] https://hizliresim.com/wxS0OZ kızlar kaç gün olduğunu unuttum ama 5-6 olmuştur sanırım, değişiklik var mı yok mu emin olamadım 😅🤔 Birde siz bakın bakalım @Sevgi1 @Janss @Hmzamom @Gamzem12_y @AnneBebek1 @[silindi] @Emel22332 @deletedmom763
[silindi] [silindi] Beni de kuaförler mahvetti her gittiğim sadece temizleyeceğim diye içine kadar girip mahvetti sabit bi yerde olmadığım için sabit kuaförümde olmadı önüne geleni kuaför yapmışlar Allah ıslah etsin. Sarımsağı nasıl uyguluyorsunuz bende deneyeyim. 🙏🏻
[silindi] [silindi] merhaba kaşlarınız dolmaya başlamış ama rengide koyulaşmiş sanki 😊 bence bi müddet daha sürmeye devam edin sarımsağı. Sonrasında şekil verdiricek misiniz.?
[silindi] Emel22332 ben üşenmiyorum ama unutuyorum çoğu zaman o yüzden alarm kurdum akşam aynı saatte çalıyor öyle sürüyorum sende öyle yap 😂
Sevgi1 [silindi] gerek yok ya cıkmıs ıste uzar onlar kendı bı kac kere daha sur tamam sureklı de surme tahrıs olur artık
[silindi] [silindi] sarımsağın boyutuna göre kullanıyorum zaten büyükse 3 veya 4 e bölüp iğneyle delip suyunun çıkmasını sağlıyorum sonrada kaşlarımı ovalıyorum suyu iyice alsın diye, kalanları da diğer günlere saklıyorum
[silindi] [silindi] evet canım iyice çıktıktan sonra şekil verdirmek istiyorum. Yıllar önceki haline Dönmeye başladı kaşlarım yani hiç alınmamış gibi :) komple çıktıktan sonra hafif kavis verdirmek istiyorum ama kalınlaşması lazım kaşlarımın 1-2 ay daha beklerim sanırım