Berat_elif Pazartrsi 4 aşımız var . Hemsireyi aradim hani ertelesekmi diye ulasilmiyo cepine. Gitsemmi cok da korkuyorum. Aşı da sağlıktır ya ertelemekten de korkarm . Gidenler varmi kalabalikmi saglik ocaklari.
Gokcensare Berat_elif kesinlikle aşısını yaptır canım hastalıkları engelleyen vücudun bağışıklık kazanmasını sağlayan tek şey aşı çünkü sar sarmala ben öyle yaptım gittim rica ettim bebek dedim öncelik istedim hemen yaptırdım
Tugcegoktas Berat_elif canım hiç korkma saglık ocaklarıda tedbirlrrini almıs masayı kapının hemen onune koymuslar ve sıra ile alıyorlar içerisi bomboş zaten kimse yok dısarıda sırada beklerkende mesafene dikkat edersin olur biter inşallaah 🌸
Dnzdnz BiZim bugündü hemşireye mesaj attım pazartesi gelin dedi tek tek sırayla alıyoruz dedi tedbirli davranıyorlar bende çok endişeliyim Allah’ın izniyle birşey olmasın bebeklerımıze 😞
Berat_elif Bebegimden korkmuyorm kizlar ya kendimden korkuyirum. Onu sarip sarmalarim pusetinicinde ama bana bulasirsa diye korkuyorum bebegim napar evde 5 yasinda oglumda var .