Nazosnaz Kizlar normalde doğumdan sonra kilo verirdm iki doğumda normal olmstu bu sefer sezeryan oldum ve gün geçtikçe kilo aliyrm 8 ay oldu ama ben en son 90 kiloya geldim siz nasıl veriyosnz ya 😣
Hiranurozdemir Nazosnaz ya bebek ek gidaya gecdikten sonra kolay oluryor bebek küçük olsada gece yatmadan yogurt kürü yapin
Egekr-19 Nazosnaz bi yaşında oldu oğlum sabah aç karna ilık su için limonlu bende kilo alıyo gibiydim daha yeni başladım diyete 4 gün oldu. Bakalım
Nazosnaz Hiranurozdemir pul biberle dyosunz sanırım onu yaptım ama gece bebegim emerken çok ağladı cnm bilmiurm artk sütüm mu acıdı napti diyet yapamıyorm hemen elim ayagm ttrmeye başlıyor ben boyle değildim noluyo anlamıyor. Gerçekten
Hiranurozdemir Nazosnaz evet ona diyorum cok katma pulbiber gerckten etkisi cok oluyor ya normaldede illaki aci yemek yiyoruz bence onla bi alakasi yok bebegin almasi bebegin kac aylik
Nazosnaz Hiranurozdemir biberi azaltp deneym ozman bı sefer 8 aylık olck ama hala 2 aylık bebek gibi sürekli beni emiyor günde kaç kez emdigni hesap edemiyorum inşallah zayflarm ya kıyafetlerim filan olmuyor artk
Hiranurozdemir Sevgi1 evet canim ozellikle göbek yağlarını harika bi şekilde 15 gun en az yapman lazim ha onu yapıp yemeginede dikkat edersen daha hizli kilo verirsn