Mstfcnr Kızlar alerjik anneler korona virüs hakkında araştırma yapıyonuz mu benim gibi bu hastalıktan dolayı korkuyormusunuz 😔
Defneyelin Mstfcnr Evet bende kronik astım da var sanırım bana virüs bulaşırsa ben atlatamam. 15 günlük bebeğim var bu streslerden sütüm kesildi zaten mamayla beslemek zorunda kaldık bebeğimi doktor mamayla besle dedi
Defneyelin Mstfcnr Eşimin işleri bozuldu bu virüs yüzünden evde artık. Ventolin ve kortizonlu bir ilaç kullanıyorum
1adetsulem- Bende astım hastasıyım ve yakalanırsam atlatamam daralmalarım çok zorlu geçiyor o yüzden kendimi eve kapattım eve kimseyi almıyorum başka çarem yok ben yakalanırsam bebeğime kim bakabilir benim gibi😞
Mstfcnr 1adetsulem- yanlız mı yaşıyorsun niye bu kadar karamsarsınız kızlar 😔 ölenler koah hastası genelde
1adetsulem- Mstfcnr eşim bebegım uç kişiyiz evde ama ailelerde görüşmüyoruz virüsten dolayı😞koah hastaları genel olarak ama astımda derecesıne göre benımkı ileri oldugu için en ufak daralmada saatlerce kendıme gelemıyor morarıyorum böyle hastalıgı bünyem kandıramayacagından korkumuz
Mstfcnr Defneyelin kendine bu kadar yüklenme ve bu kadar olumsuz düşünme seni çok iyi anlıyorum ama böle kendinezarae verirsin hiç araştırma yaptın mı bu durumla ilgili
Defneyelin Mstfcnr kronik astım risk altında. Eşimin işleri falan borçlar sorunlar virüs süt yetecek mi yetmeyecek mi derken süt bitti. Çocuğuma süt veremiyorum işte en çok ta canımı sıkan bu
Mstfcnr 1adetsulem- bak şimdi sen gerekli tüm tedbirlerini alıyormusun temizliğe falan dikkat ediyormusun
Mstfcnr Defneyelin çok haklısın ama bak duan evde olduğun için risk altında değilsin kendini olumlu motive et çocuğun için haberleri izleme sosyal medyayı takip etme
1adetsulem- Mstfcnr fazlasıyla hemde evi akşama kadar kırklıyorum sık sık duş el yüz yıkama gargara herşeyi yapıyoruz😅
Defneyelin Mstfcnr Çok şükür yinede bin şükür halimize. Millet olarak inşallah savarız başımızdan şu illeti