myangel Htc1234 görümcemin bebeğinde vardı. Kakası balgamlı gibi oluyomuş ve yüzünde sivilce gibi şeyler çıkıyodu ksuuyodu sürekli. Öyls diyodu yani bilmiyorum tam olarak
Canansena Htc1234 benim bebeğimin yüzünde kaşıntı kızarıklık kabarma kakada kan ve mukus vardı test yapıldı süt alarjisi çıktı
Htc1234 Ecocan eşime bi arkadaşı yaptığı bezdeki kakayı ikiye katlayın açın iplik iplik oluyor sa kaka sı süt alerjisi var demiş bende denedim oluyor duyan varmı bilmiyorum
Ecocan Htc1234 aa bilmiyodum peki sut alernisi olurda farketmezsek sonuc ne olur bi bilgim yokta ondan soruyorum
Fatos2404 Htc1234 doktorla görüştün mü peki bunu, kafama takıldı şimdi alerji olsa kızarıklık falan olmaz mı ya 🤔🙄
Saadet Bizde çok kusuyoruz birde Kakamız pütürlü pütürlü yüzümüzde aşırı sivilce gbi bişiler çıktı bu hafta doktora sorucam sivilcelerin sebebi süt alerjisi mi acaba ya
Kuzuma Arkadaşlar mukuslu ya da pütürlü kaka her zaman süt alerjisi değildir siz tabiki yine takip edin Bebek emiyorsa önsütü fazla emiyor olabilir mama yiyorsa da değiştirip deneyebilirsiniz