melisaninannesi Arkadaşlar neler yapıyorsunuz? Tatlı biber salçam olmadığı için şehriye çorbası yapamıyorum 7 aylık bebeğim brokoli çorbası yaptım çok gaz yaptı şu an ne yapsam bilemiyorum ilk bebeğim
BurcuMasal melisaninannesi Ben kabak,havuç,patatesten yapıyorum içine istediğinizi ekleyebilirsiniz pirinç kabız yaparmış buğday irmik.Henüz tadımlardayım Benim kızım da süt alerjik
Mirayy00 melisaninannesi patates kabak tel seviyeden yapiyorum salçalı çorbalara geçmedik henüz alerjiden dolayı yogurt corbasida vermiyorum
melisaninannesi pdmrv canım ilk bebeğim olduğu için nasıl yapılacağını bilmiyorum doktorumuz tatlı biber salçasıyla yap demişti alerjik olduğu için yoğurt çorbası falan da yapamıyorum maalesef
pdmrv melisaninannesi benim de ilk çocuk salça olmasa da olur bence bi de doktorumuz bana 6.ayda sadece pirinç ve irmik verebilirsin dedi. Zeytinyağı koyarsanız kabız olmaz
melisaninannesi BurcuMasal tüh ya pirinçli yaptım ben de. Kabak patates pirinçle pişirdim havuca da alerjisi olduğu için eklemedim. Cevabınızı daha erken görseydim keşke bir dahakine irmikli yaparım teşekkür ederim