Deletedmom133 Prenseslerin_annesiii admin işine geleni siliyor oda sana bana gecen kadinin biri hakaret etyi onu görmez ama bunları görür
Prenseslerin_annesiii Deletedmom133 aman hanfendi tatmin olmuştur yaaa her insan bir degil her bebekte bir olmaz kimse bınu farkında degil
Deletedmom133 Bebek1234 ah tatlı minik seni bak bak lafta sokarmis hadi git sen bebegine yenek yap zayif kalmış yavrucak konuyu bilmiyorsun bile belliki yenisin boyle olursan dan diye herseyde posy açıp milete cırlarsan seni daha çok uzerler
Deletedmom133 Bebek1234 hakaret bana edilmedi yazını oku onve bana degil di posttaydi onu bile bana cevirdin 😀😀😀😀😀
Bebek1234 Deletedmom133 amacım bu değil ama sizin gibi haset insanların böyle düşünmesi normal rabbim herkesin evladına sağlık versin içinde de sizlerin yavrusuna
Deletedmom133 Bebek1234 haset olmasi için kıskanmam gerek ama ben sağlıklı olmasindan yanayım belki kötü niyet le sormadı iz ama bunu bile bile yazidiginiz ivin bu tepki iyi iymste kilosu daha neyini sorguluyorsun
Bebek1234 Deletedmom133 algılama da sorun yaşıyorsunuz galiba hanımefendi bilmediğim için sordum bu kiloya ulaşana kadar neler çekti yavrumda bende korktuğum için sordum yoğun bakımda yattı 5 gün kilo verdiği için ama anlamadan dinlemeden yargılamak işinize geliyor
Deletedmom133 Bebek1234 doktor zaten söylemiştir bilmiyorum diye birşey yok neyse geçmiş olsun bilmeden yargılamak sende de var ben sana haket etmedim haset hakareti hak ediyor sizin üslûbunuzda pek iç acıcı değil o yüzden dağılmakta fayda var bb
Hayalmiram Bebek1234 manşalah gayet iyi canm alalh sana bağışlasın benimki 3 aylık 5.800 gr iyi olsunlarkarda kilo onemli deyiş ama insan ister istemez yeni anne olunca takıyor 😘😍
nilmur0 Bebek1234 ya bunların hepsi nette yazıyor hem de alası oradan bakarsın. Bi de bana da iyi geldi ama yazayım dedin diyorsun. Çok ilginç