Deletedmom310 Kızlar ben devletin karşılamadığı aşıları da yaptırmak istiyorum yaptıran bilgisi olan anneler yardimci olabilir mi hangi asilar bunlar isimleri ne ve kacinci ayda yaptırılması gerekiyor
fatimas27 Deletedmom310 canim bir tane aşı 3. Ayda yapiliyor ilk dozu oda 300 lira felanolan aşı rota aşısı canim siddetli ishal ve kusmanin onlenmesi ic8n yapiliyor. Bu aşının 2.dozu da 5.ayda yapiliyor canim.
Cnprtk Deletedmom310 rota ve menenejit aşısı rota ilk dozu olduk ikinci dozu 10 nisanda menenjit de ücretliymiş doktor sölicem sana ne zaman olacağını dedi başka bilmiyorm
Deletedmom310 fatimas27 menenjit ne zamana yapılıyor bilginiz var mı bide bunların dışında yapılması gereken başka var mi
Aseynaa Deletedmom310 menenjitin aralığı fazla aslında pahalı ama ne zaman istersen o zaman başlayabiliyorsun yani doktorum en erken 5-7-13. Aylarda olacağını söyledi ama 1 yaşından sonra da yapılıyor 2 yaşından sonra da sadece anladığım kadarıyla hepsi menenjitin farklı bi tipi için mesela B tipi X tipi gibi tipleri var bi doktorunuza sormanızda fayda var ben 2-3 ye rota yaptırdım 5-7 de menenjit şuan için bu kadar ☺️
Deletedmom268 Merhaba bizim kızımı götürdüm dr boyle bır ası takvimi vermıs tı özel aşı olan bunlar hangi aylar içinde yaptırmak isterseniz yaptırın demişti bakmak isterseniz link atıyorum
Deletedmom388 Deletedmom310 rota ve menenjit aşısı. Rota 3-5aylarda yapılıyor ama menenjitin zamanları daha farklı.Net bilgiyi doktora sormanız lazım takvimi o ayarlıyor çünkü
[silindi] 2 farklı menenjit aşısı var 1 de rota aşısı doktorunuz size reçete verecek zaten ilk rota yaptırırken bunları da söyleyecektir rotayı kendiniz evde de yapabilirsiniz yan etki yapmadı oğlumda ama menenjitin son dozunda ateş oldu