Drnesra 1,5 aylık kızım 3 gündür neredeyse hiç uyumuyor yardım edin bana ne yapsam olmuyo sütüm yetiyo çişini kakasini yapiyor gazını cikariyo neden böyle bilmiyorum virüs durumundan hastaneyede götürmek istemiyorum uykusuzluktan ağlıyo sürekli 😑
Begum0702 Drnesra ben kızıma kendime anason çayı yapıyorum tohumundan bir çay kaşığında ona veriyorum hem gaz sorunlarına iyi geliyor hemde sakinleştirip uyutuyor
ozlemo Drnesra kahve tuketiyor musun? Gectigimiz 2 gun ayni oldu uyumuyor ne yapsak, ben uykusuz ayakta kalabilmek icin turk kahvesi icmeye baslamistim.. etkisi olabilir ki diyerek kestim uzerine 2 gundur de papatya cayi iciyorum.. duzeldi cok sukur.. papatya cayi ic(sallama herhangi bir markanin umarim gecer🙏🏻
Aysglmlz Drnesra hasan bakar sanırım YouTube de rukyeleri var her uyku vaktinde dinletin alışır ve hep rahat uyur inşallah rabbimin izniyle kesmeyin ama sürekli dinletin
Kaveda Drnesra gaz sancısı olabilir masaj yapin gaz damlası verin gazını her beslemeden sonra çıkarın
Selinkerem Atak haftasına girmiş olabilir bizde 2 aylık olucaz bizimde öyle bir dönemimiz geçti masaj yapın banyo yaptırın
Drnesra Selinkerem yaptırdım masajda yapıyorum bana misin demiyo artik o kadar yorgun ki ama hala uyuyamıyo dünden beri 4 saat anca uyumuştur ne kadar sürüyo atak haftasi acaba
Afa Drnesra atak haftası canım benim de öyle ne gündüz ne gece arabalarda gezdiriyoız uyusun diye . Yatınca da 10 dk da bir uyanıyor
Ruzgarsmomm Drnesra canım kundak yapıp buzuki orhan dinletebilirsin. Bikaç çay kaşığı rezene verebilirsin.
Drnesra Ruzgarsmomm ellerini cok hareket ettiriyor zaten deyim bakalm rezene icin erken degil mi peki
Sblnevaa Oynayıp dikkatini dağıtabilirsin belki de uyumayan bir bebektir gece uyudu mu yoksa 3 gün süresiz uykusuz kalamaz
Ruzgarsmomm Drnesra ben oğluma verdim hep 2-3 cay kaşığı şuan 2 aylığız. Ama tabi siz bilirsiniz yönlendırmş olmayım.
Drnesra Ruzgarsmomm nasıl peki oğlunuz etki ediyor mu bi kac söyleyen daha oldu ama onlar kullanmamış birde ben kendim iciyorum rezene ama eczaneden aldim humana diye bi markanın toz gibi siz normal cay gibi mi veriyosunz acaba
Drnesra Afa kendimden gectim helak oldu gözleri kıpkırmızı uykusuzluktan bide ağlıyo gözünden yaşlar akıyo insan dayanamiyo ama alisicaz inşallah çabuk atlatırız