Onayyasmin Arakadaşlar kızım 2 ay 24 günlük hiç biyerde durmuyo oyun halısı vs vs yok yok sürekli ağlıyo kucagıma alıyom susuyo yerine koyuyom basıyo cığlığı gazı var desem damla kullanıyom rahatlıyo gene başlıyo aglamaya lütfen yardım eden napabilirim 😭😭
Minikuzu Onayyasmin aynı durumdayım psikolojim bozulmuş durumda ya yatacak ya da ağlayacak öyle durup etrafı izleme susma huyu yok. Ve artık uyumuyorda devamlı ağlıyor ☹️
Onayyasmin Minikuzu aynen canım ya gece uykusuna gündüz uykusuna yatırıken canım cıkıyo oda aglamaktan helak oluyo böyle degil di hiç bu cocuk bu hafta ne oldu bilmiyom cocuga uyusada bende yatsam biraz dinlensem gözünün içine bakar oldum 😭
Minikuzu Onayyasmin benim kızımda 2 ay 21 günlük onunda bu hafta huyu değişti gündüz uyurdu beni rahatsız etmedi şimdi yarım saat tek uyuyor
ZeynepinAnnesi19 Onayyasmin gaz canım gaz ve çok küçük oyun halısı falan dikkatini çekmez kucağa devam et gazı geçip rahatlayınca da sureklı yerlerde olmak ısteyecek
Deletedmom409 Onayyasmin bizimde öyleydi canım şuan 5 ay 16 günlük hala öyle o senin kendine yakın yakın olmanı istiyordur biliyorum hiçbişey yapmana izin vermiyor ama sende onunla oyna sıkı sıkı sarıl bak gör ne kadar mutlu olacak boşver işi bu günler gelmiyor tadını çıkaralım
Aadasuannesii Onayyasmin Benim kızımda 3 aylık hala aynı suan bize ihtiyaclarıvar zamanla gececek biraz sabır 🙃