Nurser1 Selam kızlar pazartesi günü sezeryan dogum yaptım 2 gündür sol tarafımda bi ağrı var dikis yerinde değil hic bir yerimde ağrı yok ama sol tarafta bi ağrı var içi böyle sanki tuz basıyorlar gibi ayağa kalktıgımda özellikle
mrvt01 Nurser1 Çok normal canım 2 gün olmuş daha. Benim 5 ay oldu ara ara ağrıö oluyor hala. Hırpalandın o kadar çok çok normal ağrının olması panik yapma
iremceren Nurser1 yanma gibi mi, bende öyle bir his ağrı acı vardı kısa sürede geçti doktora sorduğumda da olması normal demişti dikiş yerinde ağrı şişlik falan eşlik ediyosa o zaman sıkıntı demişti
ncy0413 Nurser1 Benim de aynı yerde ağrı vardı 6. gün geçti antibiyotik ve ağrı kesici düzenli kullanın sezaryen zormuş ilki normaldi 1 haftada anca geçti benim ağrılarım
Nurser1 iremceren evet sanki yaraya tuz basiyomus gibi yatarken değil ayağa kalkarken yürürken dikiş yerinin sol tarafımda
iremceren Nurser1 evet benimde öyleydi dikiş yerinde bir şişlik falan yoksa telaş etme kısa sürede atlatırsın inş sende 💖 geçiyo merak etme 🙏🏻
gamzeliiiy Nurser1 sağ taraf dikişten ilerisi. Otururken kalkarken canım çok yanıyor sanki bşyler kopuyor gibi.
gamzeliiiy Nurser1 c.tesi oldum. Baş ağrım bitti şimdide bel ve dediğim ağrı başladı 😞 ne kötü sezaryen olmak