ilkmutluluk17 Arkadaşlar elimde lc wakiki e bebek falan yenidoğandan 1 yaşına kadar kıyafetler var ayakkabı bandana takımları vs ihtiyacı olana uygun fiyata vermek istiyorum
Asyam41 ilkmutluluk17 uygun fiyata vereceğinize neden ücretsiz ihtiyacı olana vermiyorsunuz ha sizinde durumunuz yoksa bsy diyemem
Aryasare ilkmutluluk17 Ben ihtiyaç kutusuna attım kızıma olmayanları insalah ihtiyacı olan birileri alır 🙏 Aralarında hiç giyilmemiş olanlarda vardı
ilkmutluluk17 Asyam41 gerekeni yaptım ve benim de ihtiyaçlarım var yarısını verdim zaten yarısını da uyguna satıp büyük beden alcam bebeğime
Ays_ays ilkmutluluk17 kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin kimsede sana karışamaz tavsiye verirler biter istersen verirsin istersen satarsın istersen 2. Çocuğuna ayırırsın
ilkmutluluk17 Anlamış değilim 2. El etiketi var ihtiyacı olana ver ya benim durumu bilmiyorsunuz ki belki verdim yani zaten uyguna vermemin sebebi en azından 2 taraflı iş görülsün
ilkmutluluk17 Seydameva bak ne güzel demiş 😂şaka bir yana da canım herkesin ihtiyacı var zaten çevremde olanlara vermiştim
Seydameva ilkmutluluk17 yardım etmek çok güzeldir ama tabi ki karşınızda ki kişiye ne denli güvenebilirsiniz sonuçta sanal bir platform 🥰
ilkmutluluk17 Seydameva orası öyle tabi ama anneyix sonuçta kimsenin hakkını evladımıza yediremeyiz ki
ilkmutluluk17 Nur43 yeni ürünler ekledim şimdilik bu kadar ekleyebildim fiyat ve beden sorabilirsiniz
Mebee ilkmutluluk17 bebeğim 2 aylık çok ihtiyacım var çünkü kızıma kıyafet pek fazla birşey alamadım 2 takımdan başka fiyatta anlaşırsak almak istiyorum