ahudora Merhabalar , 2 ay 3 günlük olduk , bu ay kalça ultrasonu çektirmemiz lazım, çekiniyoruz hastaneye gitmeye, bu durumda olanlar ne yaptı? birde Ankara’da çocuk doktoru önerileriniz nedir?
Yesmm1 ahudora merhaba benim bebeğim 1 aylık oldu dün gidip çektirdik maskenizi takin eldiveninizi takin çocuğunuza ve eşyalarınıza dokunacaginiz zaman eldivenlerinizi çıkartın bebeğinizin üstüne yüzüne örtü örtün birşey olmaz allahın izniyle doktorlar zaten çok dikkatli hele de bebeklere karşı gelince ben bütün herşeyi makinaya attım bebeğimi de banyo yaptırdım kendim de aynı şekilde korkulacak bi durum evet ama bebeğinizin boyle şeylerini de aksatmamak lazım diye düşünüyorum ben 🤗
Yesmm1 ahudora birde en erken saate gitmenizi tavsiye ederim yoğun olmadığı zamanlar doktorlar da zaten sabah 8 9 arası gelmenizi öneriyor
Ceydakoruc ahudora pazartesi günü gittim ve çektirdim kalça ultrasonu ve emin olun hastaneler çok temiz ve çok tedbirli bom boş gittiğim hastanede normalde sıra bulmak imkansız ama 1 kişi bile yoktu bence asla ihmal etmeyin ben gittim bebeğimin kalçası tam oturmamış o yüzden 1 ay çift bez takıcam 1 ay sonra kontrole gidicem
Besteninannesiii ahudora biz de geçen hafta gittik çektirdik. Hastane sakindi biraz . Medicalpark engin hoca ya gidiyorum. Çok çok iyi bir doktor
Ceydakoruc Kvsryld bence gitmemek hata gitmelisiniz. Bende gitmek istemedim ama bebeğimin sağlığı söz konusu olunca gittim bebeğim 65 günlük ve kalçası tam oturmadığı için 1 ay çift bez takıp kontrole gidicez eğer yine oturmadıysa ortopediye gidicez belkide aparat takılıcak. Basit bir çift bezle atlatmak varken bebeğinize götürmemek gibi bir kötülük yapmayın
ahudora Besteninannesiii tobb da doğum yaptım orası sakindir diye oraya gitmek istiyorum aslında . çokta zaman geçmeden gitmek laxım.
Gozdetanem Bende gidemiyorum bebeğim 36 günlük. Özeldeki doktorumuz erteleyin bu araLar hastaneye gelmeyin dedi. Göz muayeneside yaptıracaktık aynı anda ama yapamadık napıcaz bilmem
Yesmm1 ahudora evet bebegiminde dün aşısı vardı sağlık ocağı bana öğlenden sonra 4 de gel demişti kimse olmuyor dedi ama doktorum kabul etmedi sabah 8 de git kimse gitmeden pazartesi günü de değil salı günü git dedi salı günü sabah gideceğim
Besteninannesiii ahudora tobb a giden arkadaşlarım var memnunlar. Ben koruda doğum yaptım ama evime yakın ve Engin hoca çok iyi diye medicalparka götürüyorum bebeğimi. Biz de 3.ay kontrolüne gitmeyiz belki , 16 nisana denk geliyor ama ortam kötü olursa gitmem nasıl olsa sadece kontrol olacak, aşı ya da herhangi bir muayene yok
Koalina 10 gün sonra bende gidicem mecbur gidicez evladımızın sağlığı için önlemimizi alıp Allah’a emanetiz