Bayan 1 aylik bebeğim var 2 gündür kakasini yapamio nie Kucuk tuvalaeti ypio gaz da yapio ama büyük kaka yok
Eminos Bayan canim anne sütüyle besleniyorsa 10 gun iki haftaya kadar normal oglum 3-4 gunde bir yapardi endiselenme
_Cansuuu_ Bayan aynı durum bizde de var iki gündür kızım kakasini yapamıyor sadece anne sütüyle besliyorum ama çişini yapıyor sürekli kaka yok 1 aydan sonra iki üç günde bir kaka yapması normal diye okumustum kitapta ama insan endişe ediyor tabi.
Gdogru Hasaninannesi neye dayanarak söylüyorsunuz bunu, ne demek her gün zeytinyağı. İlk 6 ay anne sütü arkadaşım, doktorun vermediği hiçbir şey verme yavruna. 10 güne kadar yapmaması da normal, gazı varsa gaz masajı yapabilirsin. Bayan
Hasaninannesi Gdogru dr dayanarak. O söyledi bunu bana bende uyguluyorum. Sorunda yasamadim allaha şükür. Küçücük bedenlerine zarar vericek bisey uydurup soyleyecek degilim
Ebrudikmen Bayan Bayan aynı durumu bende yaşadım doktora bir aylık kontrole gittiğimizde günde 3 defa çay kaşığını tam doldurmadan sızma zeytinyağı verebilirsin demişti.