Denizdebiryunus 1 aylık bebeğim var ve geceleri 4 gibi uyanıyor en erken 7de uyuyor sürekli geceleri böyle uyumuyor ve gece uyandığında hep emmek istiyor kızlar kafayı yicem artık yardimci olun
Ada-Aylin Denizdebiryunus yattığınız odayı karanlık yapıyor musun belki gündüz olarak algılayıp uyumayabilir. Gece gündüz ayrımı yapmadıysan onu yap. Sabah emmek istemesi normal uzun bir süre aç kalmış oluyor bir saatte bile acıkıyorlar çünkü
Onedroplove Denizdebiryunus kafayı yemek için 1 ay çok erken değilmi annesi biraz sabır dünyaya yeni yeni alışıyor oğlum o aylarda 2 saatte bir uyanırdı şimdi 20 aylık 3 bazen 2 kez uyanır o zaman kendimi ne şanslı hissediyorum bir bilseniz sabır edin yapacak başka hiçbir şey yok
Denizdebiryunus Ada-Aylin karanlık yapıyorum emzirirken de los bir ortam yapıyorum gece 3ten sabah 8e kadar emmek istiyor çok fazla emiyor ve kusuyor karnı da tok ama hep meme istiyor
Denizdebiryunus Begonia4 sürekli emiyor zaten en fazla saatte bir kalkıp emiyor uyumuyor doğru düzgün
Okeskinol Normal değil mi 😊 benim de bebeğim 1 aylık. Gece 2 kere kalkar. Mama ile besleniyor. 1 de kalktı. Mamasını yemesi uyuması saat 3. Şimdi de 5 te kalktı 7 de anca uyuruz artık 😁
Ada-Aylin Denizdebiryunus sürekli emmek istiyorsa gazıda olabilir Kusmasıda Muhtelemen çok emmesinden.🤔
Begonia4 Denizdebiryunus anladım şunu önerebilirim sütünüzü sağın biberonla verin 90 ml en az o zaman aynısını yapmayabilir. Emme süresi çok azsa doymuyordur