Deletedmom310 Kızlar bişey sorucam.ilk bebeğim bilmiyorum.simdi benim.bebegim.sacli doğdu güzel.saclari var bu saçların hepsi dökülecek.yenisi mi çıkacak
Ceydakoruc Deletedmom310 bence o bebekten bebeğe değişiyor benim kızım 65 günlük normalde doğduktan 1 ay sonra dökülmeye başlarmış ama bizim daha hiç dökülme yok ama çevremde 2 ayda çok dökülen de var az dökülen de. Fakat bazı bebeklerde dökülme çok olurmuş o da kellik yapabilirmiş
Derin2108 Deletedmom310 benimki çok saçlı doğdu tepesi ve ensesindekiler dökülmedi ensesindekiler sırtına iniyor tepesi ağaçkakan vudy gibi toka bile durmuyor 😂ama yanlarda pek yok 7 aylık
Esracm Deletedmom310 evet hepsi dokuluyor canim malesef. Benim oglumda sacliydi. Kiyamadim kesmeye devami ondan uzar dedim ama uzamadi. Hepsi dokuldu yerine yenisi geldi
melis_duru Deletedmom310 benim kızım da çol saçlı doğdu, 15 aylık oldu ve dökülmedi. Arkadaşımın bebeği 4 aylık ve arkası bayaa açıldı kel gibi oldu. Bebekten bebeğe değişiyor yani
Deletedmom310 Aysun0300 üzerine yattığı yerler.dokulmeye başladı ama.ustler.duruyor bende sevinmiştim saçı çok var diye
Gulsinemmsmsek Deletedmom310 benım oğlumda 4 aylık ve tüy gibi sarı saçları vardı ben döküldü ne uzadı öyle duruyor hiç belli olmuyor