Annesininpogacayanagi Ya kızlar 3 gundur bebeğim böyle nasıl anlatsam. Ağız şapırdatıyo sanki yada damak gıcırdatıyo. Hani bizler diş gıcırdatırız ya onun gibi ses cıkıyor ara ara. Niye böyle yapıyor? Deminde yaptı aklıma geldi sorim dedm
Ebruluhan Annesininpogacayanagi kaç aylık bebeğiniz dişleri çıktı mı? Benim oğlumda yapıyor dişlerini gıcırdatıyor kırılacak diye korkuyorum taze dişleri
240519 Annesininpogacayanagi benim bebeğim de yapıyo ama dişleri var😀dişleri olmadan önce de yapıyodu diş çıkartacağı zamanda
Ebruluhan Annesininpogacayanagi allah allah nasıl beceriyor onu minik o kuş😊 benimki alt dişiyle üst dişlerini sıkıyo 11 aylık
wafflee_42 Annesininpogacayanagi Uykuda da yapıyor gündüz de gözümün içine baka baka yapıyor 😑 o değil dislere bi zararı olacak. Umarım geçicidir.
Annesininpogacayanagi 240519 heeee. Dmaklarını sürtüyo dimii. Oyle yaparak o ses nasıl cıkarki. Ne zaman geldi dişler onu yaptıktan sonra. 😩
haticee Dişlerini keşfediyor olabilir, eğer popoda kaşıntı uyurken ağızdan akıntı varsa kıl kurdu olabilir ya da stres evde ses yükseliyorsa ya da siz stresliyseniz çocuğa yansıyor olabilir.
Annesininpogacayanagi haticee kıl kurdu muuuu. 🤮 evde ses yükseliyor yani dalıp gidiyo bazen. Bizde hayvanca bagıra bagıra seviyoz cocugu korkuyo arada 🙄 bide poposunun kaşınıp kasınmadıgını nasıl anlicam
haticee Annesininpogacayanagi kaşısa anlardınız altını açınca hemen eli gider ya da gün içinde rahatsız olduğunu belli eder, büyük ihtimalle bir keşif sürecidir ben kızımda da yaşadım aynısını zamanla unuttu ama gözünüzün üstünde olmasında fayda var