Dragon2018 Azı diş çıkarken ağrı çok olur mu uykuda ağlaması dişten olabilir mi ya da oksurme ??gündüz öldürmeyen bebek neden uyurken öldürür bilgisi olan var mı???
Durdudilerrr Dragon2018 öksürmek mi demek istednz anlamadım orayı ama bnmko de 17 aylik 2 tane patlattı azı dişi ama çok kotu geçiyor alttan 2 tane daha gelecek onu bekliyoruz. Geceleri fakan çok aglio calpol veriyorum bazen hiç etki etmiyor. Sizinli kaç aylık
Balannesi Dragon2018 Ah ah biz çok çektik😢 Oğlum o kadar zor çıkardı ki ağzı kan içinde kalıyordu. Diş dönemi fazla salya olduğu için gece öksürmeleri yapıyor. Eşlik eden bir sıkıntı yoksa diştendir.
MerveHarun1909 Dragon2018 uykusunun içinde mi ağlıyot benim kızımda köpek dişlerş çıkartıyor şuan da bir haftadır falan gece uykusunda çok ağlıyor
Dragon2018 Durdudilerrr evet öksürmek demek istemiştim 15aylik bebeğim geceleri nerdeyse kendini yerden yere atıyor anlam veremedigim şeyler dişten olabilir mi
Durdudilerrr Dragon2018 bisolnatur diye doğal öksürük için surup var dr önermişti etki ediyor bi deneyin istersenz. Dış ve öksürük pek bagdastiramadm
Dragon2018 Durdudilerrr teşekkür ederim ilk zamanlar az oksuruyordu belki dişten dolayı ağzına dolan salya onu rahatsız edip öksürük yapabilir diye düşünmüştüm bilmiyorum