Cansubursa22 Cnprtk benimde öyle yüzünde boynunda saç diplerinde kulaklarına yakın kısımlarda doktor sampuandann kaynaklı dedi ama dogdundan beri aynı şampuan kulaniyor 53 günlük olduk
Rumeysilam Cnprtk Bi fotoğraf atmanız mümkün mü ? Hemşireler var yardımcı olurlar size🤗 @Hilaliahmer bi bakar mısın kardeşim🙋🏻♀️
BernaKazz61 ah benim kızımda 32 günlük iki gündür yüzü kulak arkaları boynu bi anda oldu hematen suruyorum hafifletti ama durup durup yüzünün farklı bölgeleri kızarıyor niye acaba ya 😩
Glsmebrar Cnprtk ben veriyordum olmadi ama ben de arnuttann şüphe duydum bıraktım yuzundekiler azaldı biraz
Rumeysilam Cnprtk Forumun arama kısmına resim yükleme yazın oradaki postlarda ayrıntılı açıklıyorlar🙋🏻♀️
Glsmebrar Cnprtk ben benim ki için öyle diyorum çünkü ondan sonra oldu sen de üç gün kuralına uy bak ne ile olmuş anlarsın
Tgbagunes Kızlar merhaba benimde kızımın boyunda başlayıp bacaklarına kadar kızarıklık var. Biz bugün 17 günlüğüz..bu neden oluyordur bilen var mı başında da biraz var? İsilik dedikleri bu mu oluyor?