SiyahBeyaz Kızlar genital bölgemde aşırı bir kaşıntı var kaşımaktan tahriş oldu sudecrem sürdüm faydası olmadı acil öneriiii
Ssunal SiyahBeyaz sıcak suyun içine sirke koy ve onunla yıka gün içinde devamlı yapabilirsin. Hastaneye gitmene gerek yok büyük ihtimal Mantar olmuştur travazol krem alabilirsin.
Rbia SiyahBeyaz bende de çok olurdu. sirkeli suyla yıka ve yoğurt sür çok iyi geliyor. Bide iç çamaşırı giyme değdikce daha çok kaşıntı yapıyor.
55eren55 SiyahBeyaz fuggy sür canım vajinal mantara kaşıntıya iyi geliyor doktorum hamileyken vermişti
NurcanBOSTAN Tuzlu sirkeli su uap biraz bolca su dök icine biraz otur 👍 antibiyotiğin varsa kes oda yapar 👍
Deletedmom114 Neyle temizliyorsun canım? Ben lazerden önce jilet vuruyorum aşırı aşırı kaşınıyor 🤦🏻♀️
SiyahBeyaz Deletedmom114 lazer yaptırıyorum suan malum durumlardan dolayı askıda kaldı jiletle aldım ufak ufak kasinirken tahriş ettim galiba hiç böyle olmamıştı
Zambakvadisi Sirkeli su ile temizle ve trevagon krem kullan muhtemelen mantardır. Iç çamaşırını günlük degistir