Oznur24 İyi akşamlar kızlar oğlum 4 buçuk aylık kulağı ile çok oynamaya başladı koparacak gibi. Ama oynarken öyle ağlaması yok sadece çok çekiştiriyor neden olabilir tecrübeli annelerimiz aydınlatabilir mi
Furkan42 Oznur24 bizde 4.5 aylığız aynı sorun bizde de var hatta kanatiyor o yüzden gece hala eldiven takıyorum. Kulak arkası pisik gibi der döküntüsü var galiba kaşınıyor sürekli nemlendiriyorum ama yine eller kulakta
Bebegimucizem Oznur24 9 aylık olduk. 4.aydan bu yana belki onbes sefer doktora götürdüm bunun için ama kulakları temiz enfeksiyon deyip geri gönderiyorlar 🤦♀️Ama hep yara ediyor kanatıyor oğlum. Sanırım dişin belirtileri bizde erken başladı doktorlar da ona yoruyor
Deletedmom114 6 buçuk aylık kızımda yapmaya başladı. Gördüğünüzde eliniz ile çok müdahale etmeyin bir süre ilgisini başka şeye vermeye çalışın 💁🏻♀️
F_Cesur Bizde dört buçuk aylıgız aynı problem bizde de var doktor kulaklarında bişey yok dedi bence dişten dolayı yapoyorlar.
Esiladuru Oznur24 benim kizimda uzun bir sure kulağıyla oynadi kulak burun bogaz doktoruna götürdüm birsey yok dis cikartacak ondan oynuyordur dedi ilk disi cikartti sonra kulak oynamasini unuttu