Vettugba bebeğim kolik bı bebekti ama 3 ay 15 günden sonra biraz hafiflemisti yere bıraktığında oyun halısında falan oyalaniyordu gülüyor ediyordu 3 ay 27 günlükken falan akşamları tekrar huzursuzlanmaya başladı ben atak falan dedim hatta öncede eller agizdaydi ama bu sefer öyle hırslı sokuyor ki ellerini çekiyorum bana saldırıyor bu sefer neresi denk gelirse ağzına alıyor ısırıyordu alt diş çıkar diye bende hep alt dişe bakıyordum yeri sertleşmiş ama kabarıklık falan yoktu sonra son4-5 gündür üst dudağını diliyle nasıl somuruyor bı görseniz en başta napmaya çalıştığını anlamadım sonra acaba üst damak mi kaşınıyor diye bı baktım üst diş etinde beyaz beyaz kabarmış diş dün de aşımız vardı ebeye gösterdim diş geliyor dedi bir aya çıkmış olur ama zor olur o dönem dedi ve gerçekten son 3 gündür hiç kucakta bile durmuyor emzik almıyor emmiyor uyumuyor hiç sureklı ağlıyor sürekli hırslı hırslı ellerini ağzına sokuyor üst dudağını emiyor diş jeli aldırdım eşime onda da 6 aydan küçük bebeklerde kullanılmaz diyor şaşırdım kaldım