Kivircikmomy 2 ay 12 günlük bi oğlum var ve emerek uyuyor ama ben emerek uyumasından vazgeçirmek istiyorum sizce neler yapabilirim var mı benim gibi olan anneler
doganursezmag Kivircikmomy Benimde kızım 11 aylık emerek uyumuyo ayağımda sallıyorum ama uykuda uyandığında emerken geri uykuya dönüyor. 💁🏻♀️
Tugbardm Kivircikmomy benim kız memeyi bırakır bırakmaz uyanıyordu artık emzik veriyorum derin uykuya geçince atıyor artık emziği rahata erdim
Celestial Kivircikmomy benim oğlum da emerek uyuyor, doktora sorduğumda “doğal olanı bu, biz bu şekilde uyumasını isteriz” dedi. Anneyle bebek arasındaki bağı güçlendirdiği için söyledi sanırım. Bence keyfini çıkarın. Sırt ağrısını saymazsak çok keyifli😁
Kivircikmomy Ysmncm iyice bu duruma alışmasına ve başka şekilde uyumak istemez diye. Bide çok sık uyanmaya başladı saat başı uyanıyor nerdeyse
doganursezmag Kivircikmomy dönem dönem değişir o daha. Başta benim kızımda öyle uyurdu ne olduysa 4. aydan sonra asla dönmedi o şekilde uykuya.
Kivircikmomy doganursezmag anladım canım büyüdükçe huyuda değişir diyorsun bakalım zaman me gösterecek o zaman 😊