Papatyack Kızım 5 ay 9 günlük mama yetişmiyo yani malum ortalık maddi durum falan pirinç unuda vermek istemiyorum pirinç unu yerine ne kullanabilirim
Aylingneess Papatyack a-101de bimde daha uygun mamalar var canım bebeğinin bağışıklığı içinde önemli eğer emzirmiyorsan pirinç unu şişirmekten başka bi işe yaramıyor hiç bi vitamini yok
kivirciginannesi Papatyack en kötü prinç unu yerine yulaf unu ile yapın, yulaf unu en besleyici undur aralarında
zhdeksm Papatyack irmik kullanabilirsiniz belki. ne kadar dgru bilmiyorum ama ebe bana pirinç unu falan kullanma boş kilo yapar ama irmik zeka gelişimi için iyi olur irmik kullanabilrsin demişti
Ahmetaysima Papatyack yulaf unu pirinc ununa gore daha saglikliymis ama 6 aylik bebekler icin duymustum canim bi arastir istersen bizde mama kullaniyoruz ve gercekten butceyi zorluyor
UmmSalih Haklısın canım valla Aptamil kullanıyorum bir hafta yetiyor 120 lira para ödüyoruz ortalıkta karışık iş durumlari falan ne yapcam bilmiyorum
MayneymisAltintop kivirciginannesi yulaf unu bir yaşından önce önerilmez. Bebeklerde yüksek kalsiyum yüklemesi oluyormuş. Besleyici ama 5 aylık bebeğe fazla gelebilir
MarlaSinger Ben pirinç unu kullandım. Kızım 2,5 yaşında hiç de öyle şişiyor diyenlere inanmıyorum. Kızım gayet güçlü. Hareketli. Koyduğumda duran hiç hareket etmeyen tombik bebeklerden olmadı hiç bir zaman. Hatta öyle şişirecek kadar kilo da aldırmadı. Kenton marka aldım kullanıyorum 6 aylık oğluma
MarlaSinger Pirinç unundan suyla muhallebi yapıyorum içine bazen irmik bazen buğday ruşeymi bazen de keçiboynuzu unu koyuyorum. Cam rendede çektiğim meyveyi ekliyorum. Elma, muz,armut.Kızımda yaptım, bir zararını görmedim. Oğluma da yapacağım