Sum87 Özel hastahanede ortalama ne kadara takılıyor ? Ve adetliyken mi takılıyor ne kadar da bir kontrole gidiyorsunuz
Hiranurozdemir Sum87 bende korkudan taktiramiyirum ben altan muaynede korktugum icin normal dogum yapamamdim
MarlaSinger Adetimin son günü gittim takamadan doktor. Randevu alamadığım İçin son gün gidebilmiştim. Be yapın edin adetin ikinci günü gidin. Veya ilk günü
Hiranurozdemir Devlet hastanelerinde ücret almıyorlar ve bece ozelin bi farkliligi bu konuda yok o kadar vermeye gerek yok
Sum87 Hiranurozdemir evet bende çok korkuyorum o yüzden normal dogum olmadı ve devlette narkoz vermiyorlar acısına dayanamam
Akbasinci Bende normal doğum yaptım ama alttan muayenelerim çok zorlu geçmişti hatta alttan bakacak diye son muayneme gidemedim doğumdan sonra ve bende taktırmak istiyorum ama korkuyorum narkozlu takan yerler varmı ki
Sum87 Akbasinci bana doktorum öyle söyledi biraz veririz narkoz diye çünkü panik atak var bende aşırı korkuyorum . Dogumdan sonra bile benim için çok korkak demiş😅😅