Mehsu18 Prensannesi17 mama vermeden önce emzir üstüne mama ver direk mama verirsen gögüslerin uyarılmaz sütün var zannedip üretmezler o yüzden gögüsü tamamen boşalt ki beynine sinyal gidip ihtiyaç var diye süt üretimi yapsın ben bu şekilde yendim baştan sütüm azdı doktor emzir üstüne mama ver demişti ve sütüme faydası oldu mama verdim emzirmiyim derse gögüslerin etkilenir
Ayazbilge zeyno4646 ben sürekli emzirdim sürüme dikkat ettim sonra mama fazla geldi zaten meraklanma kiloda alır ilk ay bende öyleydim ama kilo da aldıatres yapma asla alır mı Almaz mı deme benim doktorum anne sütü nimet diyor sende unutma ben hep aklımda tutuyorum
zeyno4646 Ayazbilge nasıl yapsam acaba sizce nasıl bi yol izlesem, günde 6 kez besliyorum, 5 kez meme artı mama 1 kez ek gıda artı meme, nasıl başlasam acaba sadece anne sütüne dönmeye 💓
Denizinannesisz Prensannesi17 marketlerde maltana armut suyu içeceği var ben onu ve mamsel still tee toz içeçek var eczaneden alabilirsin benim de çok azalmıştı günde 3 4 defa mama kullanıyoduk su an daha arttı sadece gece 1 kere mama veriyorum tavsiye ederim
Ayazbilge zeyno4646 meme den sonra mama verin ama mamayı azaltın ki daha cok emsin ben öyle yendim azalttım acıktıkva meme verdim emme sen meme vermeyin bence