Gulbahar06 Oyun halısı kullanan anneler bebeğiniz ne kadarlıkken kullanmaya başladınz. Ayrıca çıngırak dönence vb. Ne zaman aldınız
Defnedilan34 Gulbahar06 1 aylık koymaya başladım ama tam anlamıyla 2 ayından sonra oynuyor dikkatini çekmeye başlıyor yani bence 2 buçuk aylıkken felan alabilirsin
VERA19 Gulbahar06 4 ay 11 günlüğüz oyun halısını demin açtım çünkü yatakta bırakamıyorum döndüğü için korkuyorum tek bırakmıyorum zaten ama işte mama yapacağımda falan halıya bırakıcam artık.Dönenceyi 2 aylıkken almıştım çok ilgisini çekti tavsiye ederim. Çıngırağı erken seven bebekler oluyor tutamasalar bile ilgilerini çekiyor en azından bende 2 aylıkken aldım çıngırağı ama hiç sevmedi sesinden rahatsız oluyordu kaşlarını çatıyordu belli ediyordu hoşlanmadığını.2 gündür yeni yeni çıngırak ilgisini çekiyor vuruyor eliyle😍
Yagmuricenkiiz Gulbahar06 oyun halısı kullanmaya 2,5 ayda başladım, dönemcelerini ben yapmıştım; doğduğundan beri kullanıyorum ama 2. Ayla beraber ilgisini çekmeye başlamıştı. Bir de iki çeşit star Master var, onlar da ikinci ayla dikkatini çekmeye başladı.
Mucizemmmm51 Ben hepsini 1 haftalıkken aldım ama oyun halısıno fılan daha yenı yenı cozmeue baslıyor 3 aylık olacak 5 gun sonra 3 aydan sonra alınması bence en uygun