Eymensmomm Kızlar normal doğum sonrası dikişleriniz ne zaman iyileşti? Ve ne zaman adet oldunuz doğumdan sonra ?
Birgullll3 Eymensmomm Valla dikişlerim 3 hafta sonra iyleşti kendiliğinden düştü….. Adetim 3,4 Ayı bulmuştu gelmesi… sonra düzensiz oldu 7 ay sonunda kendi kendine toparlandı…
Aliarif Eymensmomm 1 ayda dikişler düşmeye başladı 38 günde adet oldum ama dikişlerin yerini ve ağrısını soruyorsan su an 3 buçuk ay oldu hala ağrıyor
Sydagl Bir hayli uzun surdu. Dogumdan tam 1 ay sonra tek bir dikis tutmadigi icin tekrr dikis atildi tam olarak 75 gunde iyilestim
Simsim6 Sydagl ah ayni benim durumum😔4 ay oldu dogum yapali anca iyilesiyorum, hic gecmeyecek sanmistim tekrar dikis atilinca
Okyanus54 Sydagl ayyy canım çok geçmiş olsun bnde bundan korkuyorum enfeksiyon kaptırdım iç dikislerime dışarıdakiler olduda iç dikişler sıkıntı bnimde neden tutmadi senim dikişler
Birgullll3 Eymensmomm evet kendiliğinden gidiyor… Yani benim öyle oldu… çok çabuk Allah şükür atlatmıştım…. Zaten normal doğum yaptığım günün sabahası ayağa kalkmıştım
Eymensmomm Aliarif gerçekten o ağrı beni benden alıyor 3kat kesilmiş 6tane dikişin var dedi ama makatın oraya doğru bir şişlik var sanki sizinde ordamı bitirmiş dikişi sağ tarafıma zar zor oturuyorm🤦🏻♀️
Sydagl Eymensmomm denwyimsiz bi doktor deildi o yapmasi gerekeni yapmistir. Bence ama bende tutmadi. 😁
Sanemsoz Bebeğim 2,5 aylık,bende dikiş düşmesi diye birşey olmadı.doktorumun dediği üzere 6 haftada vücudum toparlandı (hem dikişler hem göbeğin inmesi hem kilo verme vs) hala regl olmadım…
Eymensmomm Birgullll3 bende öyle doğumdan cıktım bebegımle ilgileniyordum odada gezdiriyordum en son☺️😅
Birgullll3 Muhammedd23 çok kan oldu…. Hasta bezi takmışlardır….. Başım döndü…. bayılcak gibi olmuştum…. Lavobaya gidiceğim zaman o yüzden yattım hep sabahsı kalktım mecbur yani sabah karşı 4,5 gibi emzirmeye…. geziyordum ama küçük adımlarla
Muhammedd23 Eymensmomm 40 ima doğru iyileşti ama tam geçmemişti ağrısı . Ama bende çok uğraşmış karşı kanamam vardı durmuyordu yanlış dikmislerdi söktüler tekrar diktiler çok uğraştılar.
akrky Muhammedd23 benimde öyle oldu 😓 5 kez söktüler diktiler en son ameliyata girdim doğumu 10 dk da yaptım dikiş 6.5 saat sürdü 😔 4.5 saati kanli canli 2 saati de ameliyat
_yaseminturann Arkadaşlar benimde 15.günüm ilk hafta hiç ağrım yoktu ama suan cok kötü agrıyor sızlıyor batıyor bir seyler bazen o kadar cok canım yanıyorki ağlayasım geliyor ki ben erken dogum yaptım bebeğim de küvezde 😔Bedenen de ruhende iyi değilim bu ağrıya ne iyi gelir batikon nasıl kullanılır bilmiyorum arastırdım farklı farklı seyler yazıyor kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Elif-ada _yaseminturann dikişlerim kuruduğu zaman benimde öyle oluyordu siz nasıl kullanmazsınız hiç en başından beri kullanmanız lazımdı ben pamuğa batikonu pamuğa döküp tampon yapar gibi dikişlerime sürüyordum günde bir kaç kez
Eymensmomm _yaseminturann ay canımm benim aynı kaderi paylasıyoruz lohusalığımızı bile yaşayamadıkbebeler küvezde .kaç haftalık doğdu cnm .sağlıklı olsunlarda hastaneye her gittiğimde çiçek bahcesi gbi geliyor onu 5dakika görmek bile yetiyor bazen insana içini ferah tut sıkma canını onlar melek Çıkıcak biraz toparlasın kendini ortalık zaten kötü 👼🏻 Hastane hastane gezemezsin
Eymensmomm Birgullll3 benimde doğumdan sonra öyle oldu kusma göz kararması baş dönmesi kalkamadım belli bir süre yerimden sonra arabaya aldılar 😟 bi müddet sonra odaya gelince ayak uyusuklugu geçti kalktım bebenin peşine 🙏☺️
Muhammedd23 Eymensmomm ben gitmeden kalsiyumun ve magnezyum içmiştim ve aç kalıyorum diye badem şekeri yemiştim hem afedersiniz tuvalet sıkıntısı olmasın diye hemde kan şekerim düşmesin diye. Kanamam çok olmasına rağmen çok şükür bir sıkıntım olmadı aklınızda bulunsun Birgullll3
Cemreela Eymensmomm dikişlerim 3 haftada düştü. 3 ay sonra adet oldum. İyileşme dersen eğer hala ağrılarım var özellikle ayaklarım üşüdüğünde çok sızlıyor