Nurlivabgr okaramann Canım Benim bebeğim de 21 günlük aynı şekilde benimki de yapıyor 🤷♀️ Sizde de gaz sancıları başladı mı 😔
Duruveannesii okaramann geçtimi canım benim bebeğimde 23 günlük uykusunda gerneşiyo sürekli tuaf sesler çıkarıyo
MerveAseliya Bnm bebegimde 23 günluk kızlar uyurken ıhlıyor sürekli bi yeri mi ağrıyo yoksa gaz sancısı mı anlayamıyorum ne yapmm lazım yada nasıl anlaya bilirim acaba
AYaseminA54 MerveAseliya gazı olursa anlamama gibi bir ihtimalınız yok emin olun aglamalar ikınmalar vs genleşmeside normal diye biliyorum benim oğlumda sureklı oyleydı suan yok 4 ay 5 günlük 😊
Hulya12 okaramann gazı geçince öyle yapmasıda geçti, cok yaptıgında eşim gece kalkıp karnına sırtına masaj yapar bacaklarını göbegine götürürdü biraz rahatlardı ama gene tam etkili olmazdı özellikler sabaha karsı gaz iyice birikir daha fazla olurdu
Pnaronur Kızlar genleşip hırlıyorsa gaz sancısı çünkü gaz birikintisi çok olunca diyaframa baskı yapıyor ve bebek hirliyor bunun için karnına sırtına masaj yapın bacaklarını karnına doğru itip gazını çıkarın ozmn rahatliyicaktir