Bayanyanak7 Arkadaşlar artık korkmaya başladım lütfen yaşayan varsa yardımcı olsun.. Benim çok stresli ve sorunlu bir hamileliğim oldu bebeğim şuan 2 aylık ve uyku sırasında korkuyor uykuda ağlıyo uyurken sürekli irkiliyor bu durum normal mi yoksa hamileliğim sorunlu olduğu için mi bebeğim bu durumu yaşıyor lütfen yardımcı olun hastaneye gidemiyorum korkudan lütfen arkadaşlar 🙏😔
Merveyavuzktm Bayanyanak7 sakiiinn :) panik yapmana gerek yok ki hemen hastane diye düşünme lütfen. Oğlum 6 ,5 aylık hala korkar uykusunda :) melekler korkuturmuş. Kendini suçlama olur mu💕 her bebekte oluyor..
Mom091 Bayanyanak7 benim bebeğim 13 aylık. Bu 13 ayda ara ara oldu hala da oluyor böyle. Birkaç gün sürüp geçiyor. Sizin bebeğinize ne zamandır oluyor?
minnakbaby Bayanyanak7 benim hamilelik cok iyiydi ama dogum cok zordu bebegim 4.5 aylik hala sicramasi var sirt ustu yatiramiyorim sicrayip uyaniyor hala gecmedi… doktorlar da normal.diyor hep hala bekliyorum gecsin diye
Rumeysa34 Canım bütün bebekler öyle 3. Aydan sonra düzene biniyor yeni yeni dünyaya adapte olduklarından öyle sen olabildiğince sesten uzak tutmaya çalış
Bayanyanak7 Rumeysa34 bebeğimin sesten yana sorunu olmuyor seste daha rahat uyuyor ama böyle olunca korkmuştum çok teşekkür ederim 🙏
Bayanyanak7 Mom091 sürekli doğumundan itibaren bu son zamanlarda ağlaması da çıktı uyku sırasında ondan korktum
fistikcisahap Bizimki de çok korkuyor, sıçrıyor, ürküyor..hamileliğimde çok şükür iyi geçti normal diyorlar ama bilemedim devamlı okuyorum
Deletedmom245 Doktorum bebeklee uykusunda gazı olduğunda sıçrar demişti. Bazen sıçrayınca kaldırırm gaz çıkarır. 4.5 aylık hala sıçrıyor bazen
Ayazozge Bayanyanak7 benimde 2 ay olucak aynı durum bende de var ağlaması korkması sıçraması garip garip sesler çıkarması doktorumuz normal dedi :((( ama yine de içim rahat etmiyor
AsyaDuaOz @Bayanyanak7 çok sıkı olmayacak şekilde kundan yapın ayaklarını özellikle rahat hareket ertirsin ki gaz çıkarsın ama kollarını sarın başına da dualar açın koyun bende öyle yapıyorum korktuğu zaman rahat uyuyor şükür