Meliscikveannesi Eslempnar amiiin insallah ya ne sanslilar o bebislerin anneleri bi bilseler bizim durumumuza da elhamdullillah 😊
minnakbaby Meliscikveannesi evet uyaninca yeniden uyutmaliymisiz ama ise yarar mi bilemem..en azindan uykusunu alir uyursa
Meliscikveannesi mrym66_ ya bilemiyorum ki iki memeyi de bitiriyor hatta kendi birakiyor fazlaligini da kusuyor azıcık bende doyuyor diye dusunuyorum ama bilmiyorum ki ilk bebegimm
Meliscikveannesi Byhnasel zincoyu deneyecegiz bizde nuese harveys olmadi cunku 8.hafta atagi falan mi ki bu acaba 52nci günüydü cunku bugün
Byhnasel Meliscikveannesi atak dönemini asıl doğması gereken tarihi girerek internetten hesaplat canım daha çok küçük dünyaya alışmaya çalışıyor kuzum
Annelikdelilik 2 aylık kızım gündüz uykusu benden bağımsız şekilde yok. Ayakta salladığım sürece uyur. Bıraktığım anda uyanır. Hiç bir iş yapamam, yemek dahi zor yiyiyorum. Sallamaya razıyım gerekirse 1 saat ama sonrasında yarım saat uyusa keşke 😔
Meliscikveannesi Annelikdelilik kesinlikle aynı durumdayız yaaa cok kisiyiz bu sorunu yasayan yok mu bunun caresi sallarken uyuyor biraktigimiz gibi hooop uyaniyor ne zormus ya gercekten
Meliscikveannesi Annelikdelilik ayrica bende hic ev isi yapamiyorum yemek bile yapamiyorum yiyemiyorum da