Sukrannnn Arkadaşlar Bebişim 4 Aylık kız bebek hafif siyahımsı bıyıkları var zamanla dökülürmü yoksa dahamı kararır merak ettim bilgisi olan yazarsa sevinirim 🥰❤️
Sahreyldrm Sukrannnn bıyık var kulakta tüyler var alında tüyler var çok belirgin değil ama benim çok dikkatimi çekiyor benim kızım da 4 aylık bu arada dökülüyor ama zmanla kuzenimin kızının sırtı bile çok siyah siyah tuyluydu geçti şimdi 14 aylık 😊
Yasemin89- Sukrannnn yalnız değilmişim daha dün muhabbetini açtım eşime. benim kızımda 6 aylık alnında bıyığında kulaklarında hafif var dökülür mü çok merak ediyorum
HaticeeAli Sukrannnn benım oglum kıl olarak dogdu resmen 🤣🤣 esımın bı akrabası vardı sırtı vs asırı kıllı esım zamanında denıze gıttıklerınde abi ustunu cıkarmayı unutmussun dıye dalga gecermıs 😂😂 aynı onun gıbı oldu bu cocuk yaa dıyodu ama hepsı dokuldu cok şükür 🙏🏼
Sukrannnn Sahreyldrm benim kızımında alnında var orası döküleceğinden eminim ama bıyıkları kalır diye düşünüyordum 😂🤣
AselLilam13 Benim de 13 günlük kızım var kulak kenarlarında alınlarında var küçük tüüyler 🥰 ileriki zamanla dökülür diye düşünüyorum
Deletedmom245 Alnında var az çok kaş aralarında var az çok ve bıyıklarımız da var 😃 ama doktorumuz büyüdükçe yüzü de genişledikçe onlar dökülecek kalmayacak dedi🤷🏻♀️ Aslan oğlum seni bıyıklı doğurmuşum çok yakışıklısın diye seviyorum arada 😂😂
esila_araass Bizde dökülmedi yani bacaklarinda sirti döküldü komple yine dökülmedi ama azaldi baya ama yüzdeki dudak üstü tüyü kaldi yani ki bana cekmis normal diorum 😂😂
mrs_safinaz Sukrannnn Üzerinden çok zaman geçmiş ama acaba bebeğinizin dudak üstü tüyleri döküldü mü benim de 2 aylık kızım var aynı sorun bizde de merak ediyorum doğrusu 😁