Burcuveburcum Kızlar küçük kızım 7.ayına girmek üzere gece uykusu memedeyken var memeyi çektiğim anda uyanıyor.Beşiğini yatağımla birleştirdim emerken bende biraz dinleyebilirim dedim ama yok sabah hertarafım tutulmuş uyanıyorum çok yoruldum ne önerirsiniz?🥺
08oyku07 Burcuveburcum emzik kullanıyor musun? Benim kızımda gece uyanınca memede kalmak istiyor çekince ağlıyor emziğini verdiğimde uykuya devam diyor
Deniz_cinar Burcuveburcum aynı durumdayız ben son 5 gündür memede uyumaya başladığı an beşiğe koyuyorum sonra sırtını ovuyorum sonra kendi kendine uyumaya başlıyor. Gece yine meme diye ağlıyo ama en azından uyku saatleri arttı gece o kadar çok kalmamaya başladı Bi dene istersen canım
Burcuveburcum Deletedmom114 bazen iki dakika çekip arkasını dönüyor tamam diyorum uykusu gelmiş demekki 10dk sonra dudak büzüyo sanki ben zorla çekmişim memeyi ağzından🥺
Esmacetin Memeden ayırmak cok zor oluyor srn ilgilendiğin için tek aeni gördükçe istiycek vermeyin ağlıycal doğal olarak uyandığında baba tekrar uyutsa belki başarılı olursunuz
Burcuveburcum Esmacetin büyük kızımda memede uyurdu ama o emzik alıyordu bu bızdık almıyor her emziği denedim 🤷♀️
08oyku07 Burcuveburcum 😂😂😂 offf bende yaşadım o durumu hem ağlayıp hem kaşıyordu yeni yeni alıştı gece emzikle uyumaya
Burcuveburcum Deniz_cinar bende öyle yapmaya başladım baktım dalmış çekiyorum memeyi dönüyorum arkamı 10dk en fazla yarım saate yeniden ağlıyo bugün bi de pişik eklendi tam oldu
08oyku07 Burcuveburcum evet Bi ara cidden çok pişik oldu ya cişi asitli yada diş çıkarma sürecinde olurmuş. Normal de doğduğu günden beri her kakasından sonra sudocrem kullanıyordum ama bu sefer ki çok farklıydı doktorumuz birde bepantol pişik kremi kullan dedi onu kullandım ve geçirdi
Burcuveburcum 08oyku07 bende bepantol kullanıyorum bi düzeliyor bir başlıyor delirmemek işten değil🤷♀️
08oyku07 Burcuveburcum malesef öyle zorlu günler sanırım 🤗 hem onlar hem bizim için. Zeytinyağı veya tereyağ denedin mi ben bi ara ikisini de kullandım oda iyi geliyor
Burcuveburcum 08oyku07 tereyağ mı🤷♀️İlginçmiş bgn pişik görmedim çok şükür kaka da yıkadım poposunu havalandırdım azar azar pişik geçti ama uyku😩o kdr kolumun üstünde yatmışımki sızım sızım sızlıyo
08oyku07 Burcuveburcum evet tereyağ bende ilk şaşırdım ama işe yaramıştı evet bide her kakadan sonra yıkamak gerek. Allah yardımcın olsun ya benimde ayaklarım sızlıyor sallamaktan artık