Toprakbrsn Merhaba kızlar bebeğim 8 buçuk aylık sallanan beşikte uyuyordu ama sabahtan beri uyumuyor kucağımda sallıyorum uyuyor tam beşiğe koyduğum zaman ters dönüyor yanlardan tutup kalkmaya çalışıyor neden sizce ?
Myagz Toprakbrsn sanırım öğrendiklerini yapmaya çalışıyor benimki de o kadarlık canım gece geri geri emekliyor beşikte sonra da anne diye bağırıyor uykular haram oldu
Nur1805 Toprakbrsn bir yerden sonra uyku sırası dönüp besigin kenarına gelecek ve neden bir daha dönemiyorum diye uykusunda ağlayacak kızım 19 aylık yere yatak seriyorum o yüzden sabah bir kalkıyorum odanın içinde nereye yuvarlanmış diye arıyorum 😂
Deletedmom145 Toprakbrsn ahaha😂😂😂benimkide oyle😂gece yatirken başliyo tekmelemeye hop bi bakiyorumki saģa sola firlandi bu defa yuzuste donmeye çališiyo uykudayken😂
Toprakbrsn Nur1805 bende galiba yere yatacağım olmayacak böyle done döne uyusun dicem de ama sallanmakta istiyor
Toprakbrsn Deletedmom145 aynı ya me zaman söyle akşam yatıp sabah uyanacak merak ediyorum biz çok uyanıyoruz geceleri ya
Toprakbrsn Deletedmom145 inş bu zamanlarda geçecek akşam uyuyacak sabah kalkacak benim ki İnan çok huysuz birde sut alerjisi var diyetteyim bakalım ne olacak