bossbabysmom Efsanemel 3 aylk olucaz hala kucagmda evet brz yorucu ama şikaytci değilim.. büyuyunce istesek te kucakta olmayacklr tadnı çıkarn 😊
Tazeanne0134 Efsanemel valla canım en güzeli kanguru ben virüsten kaynaklı gidemiyorum evime tek olsam pek önemsemem önlemimi alır giderim ama işte evime varınca da almak zorundayım tek olacam çünkü
Celestial Efsanemel bakmayın öyle diyenlere, bebeğinizin ihtiyaçlarına onlar yüüznden cevap vermemezlik etmeyin, bol bol kucaklayın sarılın bugünler bir daha gelmeyecek, onun size sizin ona dokunmaya ihtiyacınız var☺️Güle güle büyütün
Betmuncur Efsanemel hamak beşik var emziriyorum uyuyo sonra beşiğe yatırıyorum keşke yine omzunda uyusa
Betmuncur Zuleyha__19 amaaan boşver zaman çok hızlı geciyo 1 ya da 2 yaşında hala kucak istemeyecek ya
Ananassuyu Efsanemel vallla büyüklerın lafına uydum bebegımı hiç kucagıma alamadım alışmasın dıye şu an o kadar pişmanımki 11 aylık hiç durmaz kucagımda sevıyim o yüzden bol bol kucakla
aybukemom Efsanemel benimkide o civarlarda öyleydi al kucağına korkma daha küçğk senin kokunu istiyor
Deletedmom133 Efsanemel daha bebek yeni kucağa alışmaz büyükçece kucakta durmak istemeyecek keyfini çıkarın suan tek bildiği yer kucağıniz guvende hissetmek istiyor yorucu gunler gelir geçer sabredin zamanla degisecektir