Aren 14 buçuk aylık oğlum var.7 ay eşimle aramızda uyudu 3 gün uyku eğitimi verdim şuan beşiğinde güzel uyuyor ama gece alıştığı için meme arıyor agliyor vermedim emzirmedim benim gibi olan var mı aliskanliktan uyandığına eminim ama emzirmemekte üzüyor ister istemez fikri olan var mı acaba
Cann Aren ne güzel düzene sokmussunuz gece alışkanlığı için uyaniyordur dayanabiliyorsaniz vermeyin.Benim oğlumda yedi buçuk aylik aramızda yatıyor besigine koyduğum anda kıyamet kopuyor mecbur alıyorum sürekli memede uyuyor siz nasıl başardınız bize de fikir olur
Karan_ca Annelik eşittir vicdan… Düzen oturmuşken geri adım atma derim, 12 aylık sabaha kadar kolumda uyuyor, o meme hep açık olacak, vermesem kıyamet kopar komşulara ayıp, 44 kilo ya düştüm, gece beslenmesi sanırım bizde hiç bitmeyecek 😔
Aren Cann Aren aramızda uyudu aynı sizin gibi beşikte uyumuyor sabaha kdr memem açık emiyor ve gündüz uykusunda bile bizim yatagimizda uyuyordu eşim artık yeter dedi ben cesaret edemiyordum bana destek oldu besigine koydum her ağladığında kucağıma aldım ninni söyledim saçlarını okşadım ilk gece çok zordu ben ağladım o ağladı sonunda uyudu 5 saat uyanmadı şok oldum sonra bırakmadım işin ucunu ama sonra gece yine meme diye ağladı