merveasm Kızlar bebeğim 21 gunluk. Sleppy nin yeni doğan 1numsrs bezini kullanıyorum. Bi büyüğü 2 numaralı beze ne zman geçeriz yani kaç aylık ta bez numarası büyüyor ona göre bez stoğu yapmayı düşünüyorum
Ays_ays merveasm canım ayına göre değil önemli olan kilosu çok stok yapma internetten al kesinlikle bende kullanıyorum 2 ay oldu şuan 2 numara artık tam oluyo küçük gelmemeye başlar zaten 5 kilo benimki ben kısa süredir 3 kullanıyom biraz büyük. Geliyo gözüme ama oluyo yani sende zaten 84 lü oluyo 4 paket alsan yada 5 paket yeter fazlasını alma
Yoan merveasm canım kilosuna göre geçtim hep ben mesela yenidoğan 2-5 kg biraz da rahat olsun diye ben değiştirmek için 5i beklemedim 3400 doğdu bir paket kullandım bitti sonra 2 aldım şu an 5-10 kg için 3+ numara kullanıyorum oğlum 5500 kg
Aysheecann merveasm stok yapma cocuklar heran pişk olabiliyor yada allrji filan elinde kalır bezler aylık al kilosuna göre bezin üstünde yazıyo
Ays_ays Ays_ays he benimki 2 buçuk doğdu şuan 5 küsur kilo 2 aylık seninkinin kilosu önemli kaç kilo doğdu
Ays_ays merveasm hımm tamam benim kızımda 2650 doğdu o zaman sen 84 lü 4 5 paket alsan yeterli olur şimdi alış hzını bilmiyorum o yüzden fazlasını söyleyemiyorum ancak bunları rahat kullanırsın küçük gelmez bence tabi günde en az 8 9 bez kullanıyorsan 😊
cannoglumm 2 numara fazla alma canım hemen büyüyor yazık olur. stok yapcaksan 3 numaradan itibaren yap ben 2 numara 3 paket bez almıştım yetti 3 numaraya gecince biraz büyük gelmişti ama öylede kullanabiliyorsun daha rahat oluyor hem.