300715 Anneler merhaba reflü sorunu için aptamil AR mama kullanmaya başladık ama çok köpüklü olduğu için bebeğim doymuyor bunu kullananlar varmı nasıl kullandınız
Yoan 300715 canım ben kullanıyorum oğluma evet biraz köpüklü yoğun bir mama ama gayet memnunuz oğlum severek içiyor ve karnı doyar doymaz gazını çıkarıp uykuya geçiyor
MaviNil 300715 Biberonu aşağı yukarı sallayarak değil de dairesel hareketlerle karıştırmayı denerseniz köpürmez 😊 hatta en güzeli kaşıkla karıştırın,hiç köpürmez. Ayrıca doyup doymamasının köpüğüyle alakası oldugunu zannetmiyorum
Sevgilimmm 300715 bana doktor kendi maması ile karıştırarak ver dedi mesela iki ölçek mama yapıyorsan bir tanesini aptamilden koy dedi . ayrıca ben mama yaparken sallamıyorum hiç hangi mama olursa olsun. Kaşıkla karıştırıyorum hem biberonda hava oluşmuyor bu sayede gaz sorunu azalıyor
Yoan 300715 evet Tatlım @MaviNil arkadaşımın söylediğine katılıyorum kaşıkla karıştırıyorum ben o zaman köpürmüyor
Mutlubiranneyim 300715 canım bende aptamile geciş yaptımda kaç çesidi var 1 numara olarak,benimkinde nutricia yaziyo sol üst köşede.