Busraae Merhaba kızlar bebegimi kalça ultrasonuna götürmem lazım bu ay 2 aylıgız. Acaba hangi bölümden randevu almam gerekiyor
Akannaka Busraae aynı gün yapılıyo ultrason zaten raporu doktora gösteriyosun okadar ama su anda devlet hastanesinde yaparlarmı bilmiyorum virüsten ötürü 3 ,5 aylık olana kadar zamanı varmıs bu arada aklında olsun doktor öle demşti bana
Eslempnar Busraae ya bizim burdaki hastahane küçük ultrason için günde 5 kişi alıyorlar sınırlı yani insalah güzel sonuç alırsın 😊
Busraae Akannaka anladım kuzum özele gidicez biz kendi doktorumuza ben ayriyeten o bölümden de randevu almak gerekiyor sanıyordu.aslında bekleyim öbür ay götüreyim dedim ama bide şu virüs öbür aya Allah korusun daha kötü olursa diye korkuyorum bilemedim kafam karısık
Tostosmemosum Bizde yarın özel hastane de randevu aldık virüs nedeniyle çok endişeliyiz ama geçde kalmak istemiyoruz.Maazallah kalçasında problem falan varsa önlemini bir an önce alalım diye. 2 ay 11 günlüğüz bizde.
Golce123 Busraae merhaba muhakak ortopedi bolumunden randevu al cocuk doktorlarinin bakmamsi gdrekiyor zira benim ogluma cocuj doktorunun koydugu yanlis tani ve tedavi sonucunda oglum ameliyat oldu ve 3 ay alcida kaldi isinin ehli bir ortopediye git derim
Busraae Golce123 tmm canım kendi doktorum yönlendirmez bizzat kendi yorum yaparsa kesinlikle randevu alırım. Tesekkür Ler
Gulbltt Merhaba 😌 biz 40ı çıkmasını bekledik daha ner oluyormuş çocuk doktoruna götürdük o bizi ultrasona yönlendirdi hemen çekildi