Drsmkm Kızlar bebeğiniz nasıl uyuyor benimki 5 aylık 12 de uyuyup sabah 10 da kalkıyor gece gözünü bile açmıyor doktorum çok iyi demekki beslenmeye ihtşyaç duymuyır dedii çevremde kimse inanmıyor ama doğru olan bu gözünü bile açmıyo sizde durumlar nee🤪
Bilge Drsmkm maşallah de😉 valla benimki 2 saatte bir kıyameti koparıyor gözüm yarı açık yarı kapalı kendimden geçmiş bir halde emziriyorum bir de dua ediyorum ki emdikten sonra uykusu açılmasın 😁 4,5 aylık kızım
Ysfbuszfr Drsmkm Benim oglum da 5 aylık 12 yada 1 de uyuyo sabah 8 9 gibi kalkiyo ben yine arada emziriyorum kalkmasada aciksa kalkar diyolar ama okadar saat icim rahat etmiyo galiba 🙈
Drsmkm ErtugrulAnnesii evet ya bazı insanlarda yok doktorunu değiş bebek o kadar uyurmu diyolar doktordan iyi biliyorlar malum okumuşlar
ErtugrulAnnesii Ysfbuszfr gece beslenme alışkanlığı kazandırırsınız böyle aç olsa uyumaz kalkar bence kilosu iyise kaldırmayın. Anne yüreği çok iyi anlıyorum🥰
NazmiyeYildiz Drsmkm benim kızımda 5 ay 10 günlük bır zamanlar bizde öyleydik uyanmazdı bende uyanmazsada içim rahat etmez 3 saatte emzirirdim şimdi alıştı sanırım 2 3 saatte uyanıyor düzenli 🙄 hatta bazen saat başı uyanıyor uyuyorsa dokunmayın bence kilosu felan ıyıyse
Ysfbuszfr ErtugrulAnnesii Haklisiniz da işte 🙈 başlarda sariligimiz vardı ac kalmasın diye ozamandan kalan alışkanlık oldu sanırım 🤷♀️ Tabi oğlum dediginiz gibi alışmasın ozaman benim iş kötü 😂
Ipekbocegi Drsmkm masallahhh bizimki een fazla 4 saat uyuyor 2 ay 19 gunluguz uc dort gundur gece uykusu diye bisey yok birden huyu degisti
deletedmom4842 Drsmkm Ağlamak istiyorum nerdeeee 😂 dün 1,5 saat içinde 3 kere kalktı artık ağlayacaktım uykusuzluktan 😩