Deletedmom268 Kızıma mama tabağı ve silikon kasık bakıyorum İnternetden gözüme hoş gelen olmadı tavsiye edebileceğiniz set varmı tabak kaşık alıştırma bardağı gıbı kullanıp memnun kalan cogu sert plastik görünüşünden bellı hanı. Birde içinde bolca masalların oldugu bır kitap görsel resimi olan varmı öyle bildiğiniz yayın bakıyorum coğu tek tek 4. 5 sayfalık masalı cok olan var içeriğinde olumsuz yorumlar var görselide yok gönlüme göre bulamadım fikriniz varsa paylaşabilir misiniz?
Deletedmom819 Deletedmom268 biz silikon kullanamadık ağzına değilnce heryere dağıldı. Normal plastik sert kaşık aldım sonra. Onlarla oyun oynuyor.🤨
Deletedmom268 Deletedmom819 bizim de ek gıdaya bır ay var İnternet den topluca alısverıs yaparken alayım dedim ama o sert kasıklar zarar verir mi acaba hareketli bir bebek iki gündür yemek yerken agzına ufacık yorgurt veriyorum ama kasıgı yerle bir ediyor verırken o yuzden silikon acıtmaz dıye düşünmüştüm.
Meftunbade Bence mama tabağını vakumlu tabak tercih edin bebedorun yada farklı markaların var böyle tabakları tabi en iyisi oioi ama onlar çok pahalı
Deletedmom268 Meftunbade o markalara goz atayım canım teşekkür ederim o pahalı olanı gordum baya pahalı 😅
Deletedmom819 Deletedmom268 benimkide çok hareketli bı yüzden silikon tutmadı ağzına burdu döküldü yamulup hep.😏
yas_emin3467 Ben mycey in kutulu mama kaşığını, meyve sebze süzgecini, kapaklı mama tabağını aldım. Mamajoo nun da alıştırma bardağını aldım. Hepsinden de memnunum.
Deletedmom268 yas_emin3467 teşekkür ederim canım o markayı ılk duydum fazla bılmıyorum markaları bakacağım ❤️
Deletedmom268 Deletedmom819 anladım canm bakalım inşallah bende deneyıyım benım kız nasıl yiyecek görecem 😅Allah izin verirse
Deletedmom268 mucizeemmm canım önlük de silikon olanlardan sanırım o setlerde kullanıslı oluyor mu? Silikon önlükler.
Hasomums mucizeemmm Merhaba, postun üstünden zaman geçmiş ama bende mama seti bakıyorum oğluma siz nerden aldınız set olarak hatırlıyor musunuz ?